Winkel

“Kom us kieke” in Cuijk heeft deuren geopend!

Nadat we uiteindelijk open waren gegaan met onze winkel in de Grotestraat te Cuijk, moesten we helaas al zeer snel weer verhuizen. De eigenaar had het pand en perceel, eerder als gedacht, weten te verkopen.

Maar omdat de formule goed aangeslagen is en de winkeliers het als een aanwinst zagen voor de winkelstraat, is er een oplossing gevonden.

We hebben onder dezelfde condities een mooi pand kunnen betrekken in de Smidstraat 30 in Cuijk is onze nieuwe thuisbasis. Het pand, waar eerst de Rabobank was gehuisvest, biedt nu onderdak aan onze winkel en de goederenbank. We hopen dat we hier wat langer mogen zitten want de verhuizing en inrichting was een hele klus.

Op 19 september j.l. hebben we voor het eerst de deuren geopend, en nu zijn we 6 dagen per week open:
Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur

We hebben een beheerster weten te vinden met wie we de winkel hebben ingericht. Tevens verzorgt ze de begeleiding van de mensen die er een werkplek hebben gevonden. We hopen dat de formule die we voor ogen hebben, verder uitgerold kan worden maar we zullen vanwege de corona ook pas op de plaats moeten maken.

We krijgen veel complimenten voor de wijze waarop we gestalte hebben gegeven aan de winkel, waar je door het grote aanbod met van alles wat, ogen tekort komt. Dit maakt het bezoek aan “kom uskieke” een belevenis en ook voor herhaling vatbaar want je ontdekt telkens weer wat anders.

Uiteraard hopen we in onze missie te kunnen slagen om hier een betaalde werkplek voor mensen te creëren en zo aan een verdere integratie mee te werken zonder gesubsidieerde banen.

Kom gerust us kieke bij
“Kom UsKieke”
Smidstraat 30 Cuijk.

Voor nu wensen we iedereen voor de komende tijd de vasthoudendheid om de noodzakelijke daadwerkelijke afstand onderling te bewaren, maar de gezamenlijke gedachte en saamhorigheid te omarmen, en deze na de crisis ook vast te houden.